RegenboogkaarsenHerroepingsbeleid

HERROEPINGSBELEID

Heb je producten bij ons besteld en ben je Consument? Dan heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de Overeenkomst te herroepen. Voor Zakelijke Klanten geldt er geen herroepingsrecht.

Beoordelen van het product

Gedurende deze termijn kun je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen:

Het is toegestaan het product uit te proberen, maar alleen op een wijze zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Je mag producten wel uit de verpakking halen, behalve als de verpakking een verzegeling bevat of als het niet nodig is om het product uit de verpakking te halen om het te kunnen beoordelen.

Let op: heb je meer gedaan dan nodig was om het product te proberen? Dan kunnen wij je daarvoor kosten in rekening brengen.

Herroepingstermijn

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je, of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit hebt gekregen. Als je in één bestelling meerdere producten met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Wijze van herroepen

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht verzoeken wij je om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier ontbinding, sturen naar info@regenboogkaarsen.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dien je de producten terug te sturen. Wij verzoeken je het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling

Nadat je gebruik hebt gemaakt van je herroepingsrecht ontvang je alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen twee dagen terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. Je draagt zelf de kosten voor de retourzending. Voor de meeste pakketjes geldt een verzendtarief van circa 4 tot 7 euro.

Algemene voorwaarden

Niet voor alle producten geldt het herroepingsrecht. Meer hierover lees je in artikel 7 van onze Algemene Voorwaarden.